caixa popular

La vida torna a Sociópolis

La fase IV d’urbanització s’acabarà en sis mesos aproximadament

La vida torna a Sociópolis
14/09/2017 -

Sociópolis comença a revitalitzar-se de nou. I és que les obres d’urbanització d’aquest sector de la Torre, que portaven paralitzades des de feia anys, s’han tornat a reprendre. Amb una inversió d’1,5 milions d’euros, des de la Conselleria d’Obres Públiques estan apostant per tornar a cridar l’atenció dels promotors sobre aquesta zona que, en un termini de sis mesos aproximadament, passarà a ser un barri més de València.

Per això, les maquines han començat a treballar en l’adequació dels carrers i jardins, així com en la neteja de solars, que havien estat abandonats al voltant de cinc anys. Però això no és tot, ja que la inversió en Sociópolis també inclou la pavimentació i obertura de carrers, la creació de zones verdes i nous espais d’horta, una intervenció en la xarxa de séquies o la creació de zones esportives i d’oci.

Així mateix, i a part de revisar l’estat de les infraestructures existents, també es treballarà a millorar la comunicació, a través de la connexió amb el carril bici o la instal·lació de semàfors, i, per descomptat, a millorar la qualitat de vida dels veïns d’aquest futur barri amb la col·locació de punts de llum en l’avinguda Real de Madrid, i la col·locació de mobiliari urbà, com a bancs, papereres, fonts o aparcaments per a bicicletes, amb l’objectiu de facilitar i fer més agradable la vida diària en aquesta zona de València.

Entre l’any 2011 i 2012, van començar les primeres fases d’urbanització en el barri de la Torre. No obstant això, la fase IV va ser paralitzada per la Generalitat a causa de la falta de finançament, fins ara. En aquest sentit, la Conselleria d’Obres Públiques, al costat de la Regidoria de Desenvolupament Urbà, van revisar aquest projecte, amb l’objectiu de fer-ho més assequible i, per fi, acabar la fase IV, que suposarà l’actuació sobre el 44% de la superfície de Sociópolis. Una actuació que retornarà la vida a una de les zones oblidades de la nostra ciutat.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris