25n
25N
25N

Es reprenen les obres de la Línia 10 de Metrovalencia

EP

Es reprenen les obres de la Línia 10 de Metrovalencia
15/04/2019 -

Les obres de la Línia 10 de Metrovalencia, l’antiga T-2 i el traçat que unirà el centre de València amb el barri de Natzaret, s’han représ. Aquest dilluns, s’ha col·locat el cartell que informa de l’actuació en el tram comprés entre Amado Granell i Germans Maristes.

En concret, les obres es posaran en marxa amb la construcció de la rampa de connexió entre el tram subterrani i el de superfície en l’estació del carrer Amado Granell d’aquesta ciutat i la prolongació tramviària fins a Germans Maristes, així com amb la construcció a l’aire lliure de la parada amb aquest nom, segons van avançar al gener el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador.

El tram en el qual es reprenen els treballs per a concloure aquest traçat correspon a la primera part de les cinc en les quals s’ha dividit l’execució de l’obra. La licitació d’aquesta part es va dur a terme per 4,8 milions d’euros el mes de novembre passat.

En total, la conclusió de la L-10 contempla una inversió total de 50 milions d’euros -30 procedents de l’administració autonòmica i 20 de la Unió Europea a través dels Fons de Desenvolupament Regional (Feder)- i està prevista en 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 11 =

museo prehistoria