caixa popular

L'Estadi del Túria serà l'escenari del repte Avapace Corre

La prova, a favor de l’esport inclusiu, se celebra aquest cap de setmana

L'Estadi del Túria serà l'escenari del repte Avapace Corre
08/05/2018 -

La sisena edició de les ’50-10 K-50 Hores’ Avapace Corre, a favor de la promoció de l’esport inclusiu, tindrà lloc aquest cap de setmana, entre l’11 i el 13 de maig, amb eixida i meta en les pistes d’escalfament de l’Estadi del Túria. Així ho ha presentat aquest matí la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, en la seu de l’Associació Valenciana de Paràlisi Cerebral (AVAPACE).

Maite Girau ha agraït a aquesta associació «tot el treball que hi ha darrere d’aquest gran Repte Avapace amb la finalitat de visibilitzar i donar veu a les persones amb paràlisi cerebral, en aquest cas a través de l’esport». «Convidem a tota la ciutadania a visitar les pistes municipals i a participar en aquesta prova a favor de la inclusió», ha conclòs la delegada municipal en l’acte de presentació, en el qual també ha estat el president d’Avapace Corre, Benito Velasco, i el president d’Avapace, Pepe Marquina.

El tradicional Repte Avapace, consistent a córrer 50 carreres de 10 quilòmetres en 50 hores, a un ritme de 6 min/Km, es desenvoluparà en el jardí del Túria. Els corredors tenen la possibilitat de córrer en qualsevol dels 50 relleus de 10 Km que tindran lloc de forma ininterrompuda en el Circuit 5k. A més, cada carrera de 10 Km anirà encapçalada per un o diversos atletes del Club d’Atletisme Avapace Corre que espentaran un carro amb un alumne o alumna de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral.

La inscripció a la prova és totalment gratuïta i encara pot realitzar-se a través de la pàgina web del Club Avapace Corre. L’esdeveniment té com a objectiu principal fomentar la promoció de l’esport inclusiu, la socialització i la normalització de la paràlisi cerebral entre la ciutadania valenciana. En aquest sentit, cal assenyalar que es tracta d’una prova no competitiva sinó més aviat de convivència i solidaritat a través de l’activitat física.

Els participants poden triar trams de matí, vesprada, nit o matinada per AVAPACE, ja que en tots els relleus estaran presents joves d’aquesta organització valenciana en les seues cadires de running. Tots els corredors disposaran de servici d’avituallament i dutxes, de les quals podran fer ús en la instal·lació municipal de l’Estadi del Túria.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris