caixa popular

Climatització en la segona planta del retén de la Policia Local de Benicalap

Climatització en la segona planta del retén de la Policia Local de Benicalap
16/08/2017 -

La Regidoria de Govern Interior de l’Ajuntament de València, dirigida per Sergi Campillo, ha aprovat la instal·lació d’un sistema de climatització per a la segona planta del retén de la policia local de Benicalap. D’aquesta manera es dóna resposta a una petició històrica dels aproximadament 200 agents que treballen en aquestes instal·lacions.

El regidor Campillo ha assegurat que “el Partit Popular tenia oblidats i menyspreats els cossos locals de Policia i Bombers. No sols han deixat envellir la plantilla, sense convocar ni una sola plaça nova en deu anys mentre molts agents es jubilaven -amb el perill que això suposa- és que tampoc els dotaven de les mínimes condicions necessàries per a desenvolupar el seu treball”. El regidor també ha recordat que per primera vegada en deu anys, el Govern de Joan Ribó ha convocat noves places.

L’actuació té un import de 16.338 euros i constarà de 4 equips amb una potència total de 22.000 W en refrigeració i 25.000 W en calefacció, que aclimatarà completament els vestuaris del retén. La superfície total en la qual s’actua és de 235 metres quadrats.

Campillo ha dit que “de nou és el Govern de la Nau el que solucione els empastres i les faenes a mig fer del govern del PP, que estaven més ocupats en altres coses que en la gestió, la qual s’ha demostrat que va ser nul·la i ineficient”.

D’altra banda, el regidor ha aprofitat per a tornar a reclamar al “Govern Central del PP que retire la taxa de reposició i que deixe a l’Ajuntament de València contractar a tots els policies i bombers que la ciutat necessita. Ja hem obert noves places, però limitades pel senyor Rajoy, volem contractar a tots els membres de Policia i Bombers que a València necessitem”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats