25n
25N
25N

Retalla distàncies contra la desnutrició infantil

El dimarts 27 de març de 2018 se celebra la setena edició de el “Quilòmetre solidari”

Retalla distàncies contra la desnutrició infantil
26/03/2018 -

Dimarts que ve 27 de març de 2018 a les 10.00 hores i per seté any consecutiu tindrà lloc l’activitat de el “Quilòmetre Solidari”.

Aquesta activitat va ser iniciada pel CEIP Les Higuerillas de Requena l’any 2012 i un poc més tard es va unir a ella el CEIP Alfonso X “El Sabio”.

Des de la cinquena edició és coordinada per l’Ajuntament de Requena i s’ha sumat la participació de la resta de col·legis de la localitat a més del Centre Ocupacional. En aquesta setena edició participarà també el CEIP Miguel García Esquerre de Sant Antonio i l’alumnat de 1º de l’ESO dels dos instituts de Requena.

El “quilòmetre Solidari” és una carrera que no entén de competitivitat i sí de solidaritat, empatia, companyonia, respecte, tolerància i justícia.

Enguany l’alumnat, el professorat, així com la comunitat educativa de la localitat, podrà participar en una carrera que el que pretén és assegurar l’accés a l’aigua, doncs així es treballa per la supervivència infantil. Per aquest motiu el lema d’enguany siga “Corre i escurça distàncies contra la desnutrició infantil”.

De la mà de l’ONG Save de Children, la recaptació de la qual anirà destina a la població infantil del Sud de Sudan que viu en conflicte bèl·lic des de 2013, que ha portat a Nacions Unides a descriure la situació del país com “a la vora del genocidi”, es treballarà en aquest projecte.

Aquesta iniciativa sorgida del professorat d’Educació Física, compta amb la col·laboració directa de l’Ajuntament de Requena, les AMPes, i el Club d’Atletisme Requena.

Per a la realització d’aquesta activitat, a més del treball de conscienciació que es desenvoluparà en les aules amb una sèrie de material didàctic, cada alumne/a comptarà amb uns familiars patrocinadors que recolzaran la seua participació en la carrera o recorregut, que es realitzarà entre els trams de la Font de Colors i la Font dels Ànecs en l’Avinguda Raval, amb l’aportació d’una xicoteta quantitat econòmica que es farà arribar a l’ONG citada. Igualment participarà el personal dels centres educatius i tota la gent que desitge col·laborar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 17 =

Informacion coronavirus