25n
25N
25N

València comparteix a Brussel·les els resultats del projecte SUCCESS

València comparteix a Brussel·les els resultats del projecte SUCCESS
23/04/2018 -

Representants de la Fundació Las Naves i de la Fundació Valenciaport s’han desplaçat a Brussel·les per a participar en una trobada en la qual es donaran a conéixer les conclusions de quatre projectes europeus de mobilitat urbana de mercaderies que finalitzen aquesta primavera. CIVITAS és una conferència internacional de referència sobre logística de la construcció, que se celebra durant hui i demà en el centre de convencions La Tricoterie a Brussel·les.

A més del projecte europeu SUCCESS en el qual participa València, les persones assistents a l’esdeveniment podran conéixer com s’han desenvolupat els pilots dels projectes CityLab, NOVELOG, i O-Turn el denominador comú dels quals és aconseguir un transport urbà de càrrega més net, i que seran presentats davant personalitats polítiques, professional investigador i empreses.

En concret, el projecte SUCCESS ha tingut com a objectiu identificar nous mètodes i eines considerant la possible implementació de Centres de Consolidació de Construcció per a millorar la logística en la construcció i reduir els seus efectes negatius.

Las Naves, que ha participat en aquest projecte al costat de la Fundació Valenciaport i la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció (FEVEC), ha obtingut uns resultats en les simulacions molt positius que demostren com millorant l’eficiència del transport vinculat a la construcció es pot produir una reducció important en les emissions contaminants, un 28% anara de les urbs i sobre el 35% a l’interior d’aquestes.

Així mateix, les més de 150 persones assistents podran conéixer les conclusions dels altres projectes, entre les quals destaquen l’enfocament de la ciutat com a laboratori viu per a aconseguir centres urbans lliures d’emissions o la identificació de nous models per al transport d’aliments en la ciutat, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + cinc =