25n
25N
25N

Es publiquen els resultats dels pressupostos psrticipatius de Massamagrell

Es publiquen els resultats dels pressupostos psrticipatius de Massamagrell
26/07/2019 -

El procés de Pressupostos Participatius de Massamagrell, iniciat el mes de juny passat, ha culminat amb la presentació dels resultats de la votació popular i les propostes triades per la ciutadania en les modalitats de despesa corrent i inversió (corresponent una partida de 60.000 euros a cadascuna d’elles).

En la modalitat de despesa corrent, les propostes triades per la ciutadania han sigut, per ordre: Campanya cívica de conscienciació per a la neteja (3.000 euros), sessions de cinema per als caps de setmana (20.000 euros), campanya de sensibilització d’excrements de gos (6.000 euros), curs d’informàtica per a persones amb discapacitat (3.000 euros) i campanya de sensibilització sobre les burilles de tabac (3.000 euros). A més, atés que la següent proposta no podrà executar-se per superar el pressupost, els 5.000 euros restants s’aplicaran per a millorar la qualitat dels projectes guanyadors.

Respecte a la modalitat d’inversions, han sigut dos projectes els triats: Instruments Musicals per a l’Escola Municipal de Música (30.000 euros) i Adquisició de materials tècnics a l’Escola Municipal de Música (30.000 euros).

Aquesta és la tercera edició d’aquesta iniciativa participativa, per a l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “És necessari fer de Massamagrell un municipi en el qual la ciutadania és partícip de les decisions que es prenen des de l’ajuntament, com és el cas dels pressupostos municipals, cada any, continuarem aprofundint en iniciatives participatives”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + disset =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna