25n
25N
25N

El Palau de Congressos de València liquidarà el seu deute en 2019

Sandra Gómez, presidenta de l’edifici, ha indicat que en 2018 s’ha fet una gran aposta perquè siga més atractiu i que hi ha hagut un 56% més de congressistes

El Palau de Congressos de València liquidarà el seu deute en 2019
27/03/2019 -

Aquest matí, la primera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de València, regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i presidenta del Palau de Congressos, Sandra Gómez, ha presentat l’informe i memòria de gestió del 2018 de l’entitat que, segons ha valorat, “ha tingut un any molt bo pels seus resultats que posa el fermall d’or al seu 20 aniversari”.

El Palau de Congressos, segons Gómez, ha aconseguit en aquest passat exercici un resultat d’1,58 milions d’euros “gràcies al bon treball comercial”. Una dada que la responsable ha valorat com a positiu perquè, a més, gràcies al romanent en el EBITDA i als bons resultats obtinguts, en 2019 es liquidarà el deute de 4,5 milions d’euros que l’edifici tenia amb el consistori i amb entitats financeres. “S’ha realitzat una gestió adequada amb una reducció progressiva d’aquesta quantitat però encara ens queden 1,22 milions que enguany es retornaran”, ha explicat.

Així mateix, la presidenta ha destacat que tot això s’haja aconseguit durant el seu 20 aniversari on, a més, el palau ha sigut reconegut com el Millor Palau de Congressos del Món per l’AIPC (Associació Internacional de Palaus de Congressos), un dels guardons més prestigiosos.

Més enllà de les xifres, Gómez ha aprofitat la presentació per a agrair a l’equip de treball una labor que ha aconseguit 800 visites comercials, la qual cosa “demostra que és un dels més atractius per a les empreses i un dels quals més congressos, l’activitat principal que gestiona, realitza”. En aquest sentit, ha indicat que en 2018 hi ha hagut un 56% més de congressistes en una línia més internacional amb un increment en l’impacte econòmic que es tradueix en 90.000 pernoctacions, un 36% més que en l’exercici anterior.

Per això, també ha reivindicat el paper de l’Ajuntament per la seua inversió de 360.000 euros a redissenyar 5 espais i aconseguir una infraestructura “atractiva” que faça possible aqueixa promoció de l’edifici multifuncional de cara a l’estranger, on tant empreses com organitzacions socials i solidàries han tingut el seu propi espai. “En aquest espai s’ha de generar economia i desenvolupament, però també cal col·laborar amb altres entitats per a donar-los veu”, ha declarat.

Finalment, la socialista ha explicat que de cara al futur l’objectiu és millorar i posar al dia les infraestructures, sobretot per a aconseguir remodelar-lo i que siga encara més atractiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
informacion coronavirus