25n
25N
25N

L'esquerra guanya a Catarroja amb Compromís com el partit més votat

El candidat Jesús Monzó podria revalidar l’alcaldia després de les eleccions municipals de Catarroja

L'esquerra guanya a Catarroja amb Compromís com el partit més votat
26/05/2019 -

La ciutadania l’ha tingut clar. L’esquerra ha guanyat les eleccions municipals de Catarroja 2019. Jesús Monzó, candidat de Compromís, s’ha alçat com el més votat amb un total de 7 regidors, molt seguit del partit socialista amb 6 regidors, i finalment Esquerra Unida que s’ha quedat amb tan sols un regidor. En canvi, el bloc de la dreta, després de conéixer els resultats de les eleccions de Catarroja, no ha pogut superar al govern actual, conformant-se amb 4 regidors per al Partit Popular i 3 regidors per a Ciutadans.

En els comicis de 2015, malgrat que el Partit Popular va ser la força més votada amb 2.999 suports, aconseguint els 5 escons, la veritat és que la suma entre Compromís (5 regidors) i PSOE (4 regidors) els va servir per a poder accedir al govern municipal de Catarroja amb Jesús Monzó (Compromís) al capdavant. No obstant això, ara la balança s’ha inclinat a l’esquerra.

Elecciones municipales 2019

Catarroja

Majoria 11 Escons

  Al voltant de 300 candidatures s’han presentat en els municipis de l’Horta per a les eleccions municipals de 2019. De fet, Catarroja ha sigut un dels pobles amb major nombre de candidatures, juntament amb uns altres com Torrent, Mislata o Paiporta. PSPV-PSOE, Partit Popular, Compromís i Ciutadans també han competit, a Catarroja, amb marques regionalistes com Som Valencians, Poble i Avant.

  Ara, de nou, la coalició entre Compromís i PSOE tornarà a ser necessària per a revalidar una nova legislatura, i tot apunta al fet que Jesús Monzó podria tornar a alçar-se com a alcalde de Catarroja.

  Més informació

  0 comentaris

  Encara no tenim comentaris!

  No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

  Escriu el teu comentari

  Escriu el teu comentari

  dos × dos =

  ccccinema
  CCCC
  activem alfafar