25n
25N
25N

Eva Zamora revalidaria com a alcaldessa d'Alcàsser després de les eleccions municipals de 2019

El partit socialista s’alça com el partit més votat en les eleccions municipals d’Alcàsser

Eva Zamora revalidaria com a alcaldessa d'Alcàsser després de les eleccions municipals de 2019
26/05/2019 -

Els resultats de les eleccions municipals d’Alcàsser 2019 han deixat un clar vencedor. El PSOE s’ha alçat com el partit més votat amb més del 40% vots i 6 regidors, seguit del Partit Popular que s’hauria de conformar amb 5 regidors. Sens dubte, els partits més perjudicats d’aquestes eleccions municipals d’Alcàsser han sigut Compromís i Ciutadans que han aconseguit només un regidor respectivament.

Elecciones municipales 2019

Alcasser

Majoria 7 Escons

  Si el pacte entre el partit socialista i Compromís es convertira en una realitat, aconseguirien la majoria absoluta que es troba en 7 regidors, enfront del bloc de la dreta – PP i Ciutadans – que es quedaria amb 6 regidors.

  En les eleccions de 2015, Alcàsser va viure una situació similar. PSOE i PP empataven a cinc regidors cadascun, encara que van ser els vots de Compromís i Gent d’Alcàsser, amb un regidor cadascun, els que van fer possible l’arribada del partit socialista al govern municipal de la localitat amb set regidors enfront de sis que sumava la dreta formada per PP i Ciutadans.

  Qui serà l’alcalde o alcaldessa d’Alcàsser després de les eleccions municipals de 2019?

  Eva Zamora, alcaldessa d’Alcàsser des de 2015 i candidata del partit socialista tindria més que assegurat revalidar el càrrec. I és que malgrat que no es produïra la coalició entre Compromís i PSOE, la candidata socialista podria governar en minoria, ja que, a més de ser la força més votada, la suma entre PP i Ciutadans no aconseguiria superar els 6 regidors que ha aconseguit el partit socialista.

  Més informació

  0 comentaris

  Encara no tenim comentaris!

  No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

  Escriu el teu comentari

  Escriu el teu comentari

  setze − setze =