25n
25N
25N

Restriccions al trànsit per la Gran Fira i el Dia de l'Orgull

Restriccions al trànsit per la Gran Fira i el Dia de l'Orgull
27/06/2019 -

Durant el pròxim cap de setmana se celebren múltiples actes programats per l’Orgull LGTB+ 2019 i per la inauguració de la Gran Fira de València, que provocaran diferents restriccions al trànsit pel centre de la ciutat. També s’han disposat talls al trànsit rodat al barri de Natzaret per la celebració de la carrera solidària organitzada per NSD+Natzaret.

El dissabte 29 de juny, de 19.00 a 22.00 hores, està programada la manifestació de l’Orgull LTGB+, que començarà a la plaça de la Porta de la Mar i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament, encara que està previst que la concentració comence a l’avinguda de Navarro Reverter a partir de les 18.00 hores.

L’itinerari que s’ha disposat per a la manifestació és el següent: plaça de la Porta de la Mar, carrers de Colón i de Xàtiva, avinguda del Marqués de Sotelo i plaça de l’Ajuntament. Per això, el trànsit del carrer del Pintor Sorolla es desviarà per la plaça d’Alfons el Magnànim i pels carrers del General Tovar i del General Palanca. D’altra banda, de 22.00 a 03.00 hores de la matinada, prosseguirà la festa a la plaça de l’Ajuntament, fet que implicarà el desviament del trànsit motoritzat, en funció de l’ocupació, pel carrer de les Barques, l’avinguda Maria Cristina i el carrer de Sant Pau, en sentit a Marqués de Sotelo i Xàtiva.

D’altra banda, a partir de les 17.00 o 17.30 hores, en funció del trànsit, es tancarà la plaça de l’Ajuntament fins al diumenge 30 de juny a les 22.00 hores, a causa del protocol habitual d’últim diumenge de mes i per la cercavila i traca correguda, amb motiu de la inauguració de la Gran Fira de Juliol. Aquesta cercavila, de 19.30 a 20.00 hores, recorrerà des de la plaça de la Reina fins a l’ajuntament, passant pel carrer de Sant Vicent, mentre que la traca correguda se situarà a la mateixa plaça de l’Ajuntament, de 20.30 a 22.00 hores. A causa de totes aquestes restriccions, es recomana consultar els desviaments de les línies d’EMT i fer ús de les connexions amb metro o bici cap al centre de la ciutat.

CARRERA SOLIDÀRIA A NATZARET

Així mateix, durant el dissabte 29 de juny, de 20.30 a 22.00 hores, està programada la carrera solidària organitzada per NSD+Natzaret, de 8.000 metres, inclosa dins del programa de la Setmana Cultural de Natzaret. Al mateix temps, de 20.35 a 21.20 hores, hi té lloc de forma paral·lela una marxa solidària de 1.700 metres.

Els carrers que estaran tallats al trànsit rodat durant les proves són el de Fernando Morais de l’Horra, de Fontilles, del Parc de Natzaret, de les Drassanes, el de les Moreres, el camí de Canal, els carrers de les Barraques del Figuero, del Castell de Pop, el carrer Major de Natzaret, la plaça del Santíssim Crist de Natzaret, els carrers de Dalt de la Mar, de Francisco Falcons, d’Ignacio Zuloaga, d’Isabel Nebrada, el camí vell de la Punta, el camí de la Punta a la Mar, el carrer de Margarita Salas, de María Moliner, de Carlos Pau Español, d’Algemesí, carrer Jesús Natzaré, del Riu Odiel, de Nova Tabarca, de Sant Francesc de Paula, de Manuel Carboneres, de Santa Pola, d’Ifac i de Mossén Monzó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 7 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa