25n
25N
25N

El restaurant de l'IVAM celebra el seu aniversari amb menús gratis per a xiquets

El restaurant de l'IVAM celebra el seu aniversari amb menús gratis per a xiquets
07/08/2019 -

Mascaraque, el restaurant de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), celebra el seu aniversari oferint menús gratuïts als menors de 12 anys que acudisquen acompanyats d’adults a l’agost.

Ensalada russa, croquetes morellanes, arròs o fideus del dia, gelat i una beguda componen el menú especial gratuït per als més menuts, a més de la carta habitual i el menú diari d’aquest restaurant que va obrir al maig de l’any passat.

Es tracta d’una “oportunitat única” de gaudir de les exposicions i activitats que ofereix el museu al costat d’una experiència gastronòmica, destaca la galeria en un comunicat.

El xef, José Luis Mascaraque, ha creat una carta en exclusiva per a aquests mesos amb l’objectiu de servir plats elaborats acompanyats de productes més saludables i lleugers i d’aliments de temporada, cuinats per a potenciar el seu sabor i aprofitar el seu valor nutritiu, especialment de cara a l’estiu.

Aquest cuiner va començar d’ajudant de cuina en el restaurant Jokey de Madrid, va treballar a l’hotel Ritz de la capital durant 11 anys més i en els magatzems Harrods de Londres com a xef del restaurant espanyol. Actualment comparteix el seu coneixement en l’àrea de la formació de personal de cuina en escoles i assessoraments, a més de gestionar el restaurant de l’IVAM.

L’estil de Mascaraque respon a l’herència de la ‘nouvelle cousine’ francesa, que fusiona amb les aportacions gastronòmiques de les últimes dècades, encara que cerca “no seguir patrons i experimentar amb els sabors”, aprofitant la llibertat creativa que assegura tindre dins del museu d’art modern.

Durant el mes d’agost, els visitants a l’IVAM poden encara gaudir de les exposicions de Fernand Léger, que es clausura el 15 de setembre, o la de l’Equip Crònica i les avantguardes, en la galeria 3 fins al 8 de setembre. A l’esplanada exterior segueix el núvol instal·lat pel grup Aranea per a descarregar pluja refrescant tot l’estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020