25n
25N
25N

Aprovada la restauració de la maqueta de La Llotja

Aprovada la restauració de la maqueta de La Llotja
08/01/2018 -

La Junta de Govern Local ha aprovat hui el contracte per a realitzar els treballs de restauració, neteja i reparació de la maqueta de bronze de la Llotja, que es troba a la plaça de la Companyia, en les proximitats de la Llotja. La maqueta també incorporarà, després de la restauració, el sistema de lectura braille a la base de la maqueta perquè les persones invidents puguen accedir a la informació.

“El Govern de la Nau està fent un esforç permanent per corregir totes aquelles necessitats dels museus i monuments municipals relacionades amb l’accessibilitat”, ha exposat la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, que ha continuat, “la incorporació del braille a elements com aquesta maqueta de la Llotja ens permet incidir en eixe camí de millora de l’accessibilitat al patrimoni històric de la nostra ciutat”.

El contracte administratiu de servicis s’ha realitzat amb l’empresa Maquetas Manuel Real i té un import total de 16.698 euros, IVA inclòs, que es finançarà a càrrec del Pressupost de Despeses per a 2017. El termini d’execució s’ha establert en dos mesos des del moment de l’adjudicació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

bombers