caixa popular

Aprovada la restauració dels edificis de la plaça Doctor Collado

Comença la licitació de les obres, que s’espera puguen estar adjudicades en aproximadament 3 mesos

Aprovada la restauració dels edificis de la plaça Doctor Collado
04/05/2018 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, ha anunciat l’aprovació del projecte d’intervenció que restaurarà els edificis protegits situats en la plaça del Doctor Collado número 2 i 3, de l’entorn de la Llotja de la Seda.

L’objecte del projecte és, en una primera fase, l’estabilització, apuntalament, fitació i conservació de la façana, i la demolició parcial en aquells àmbits que revesteixen perill. Per a açò, s’acotaran les zones a demolir i a consolidar, per a aconseguir que l’edifici quede estable i segur, i permeta els posteriors treballs d’arqueologia, que es licitaran independentment en una segona fase de les intervencions.

Després dels treballs arqueològics, es posarà en marxa la tercera fase, en la qual es redactarà el projecte d’habilitació de l’edifici que arreplegue les necessitats sorgides d’aquests treballs, concretant el seu ús definitiu. Per a tancar el procés, es passarà a la quarta fase de licitació final de les obres i direcció d’aquestes.

Aquest projecte d’intervenció es finança amb càrrec al Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana, i compta amb un pressupost que ascendeix a un total de 999.015,34 euros, IVA inclòs. Després de l’aprovació de hui, comença la licitació de les obres, que s’espera puguen estar adjudicades en aproximadament 3 mesos.

«La rehabilitació dels edificis de Doctor Collado serà una realitat entre enguany i el que ve, posant fi a la degradació de l’entorn de la Llotja a causa d’anys d’abandó per part d’anteriors governs», ha assenyalat Sarrià.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC