25n
25N
25N

Restablit el servei ferroviari entre Alcoi i Xàtiva

Restablit el servei ferroviari entre Alcoi i Xàtiva
16/09/2019 -

El servei ferroviari entre Alcoi i Xàtiva ha quedat restablit aquest dilluns després de romandre tallat des de dijous passat com a conseqüència de les inundacions que ha provocat la DANA en la Comunitat Valenciana, segons ha informat Renfe.

No obstant això, es mantenen les incidències en les línies ferroviàries entre València i Alacant. En concret, els viatgers del Talgo i Euromed de Barcelona amb destinació Alacant, Múrcia o Lorca realitzaran el tram entre Barcelona i València amb tren i la resta del viatge amb autobús.

De la manyaga manera, segueixen interrompuda la circulació de tots els trens de mitjana distància entre Múrcia/Alacant amb destinació València sense mitjans alternatius.

Tanmateix, tots els trens de mitjana distància entre Albacete i València estan suprimits en tot el recorregut, però Renfe ha establit un servei alternatiu per carretera. A més, el servei de rodalia entre Alacant i Múrcia circula només entre Alacant i Callosa del Segura.

Per part seua, la línia AVE no està afectada i no hi ha cancel·lacions ni modificacions en el recorregut de trens amb origen o destinació la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =