25n
25N
25N

Restablida la circulació ferroviària entre València i Alboraia

Restablida la circulació ferroviària entre València i Alboraia
20/01/2020 -

La circulació ferroviària entre València i Alboraia, que es va suspendre cap a les 10.25 per la caiguda d’objectes a la via pel temporal Gloria, s’ha restablit al voltant de les 13.00 hores, segons han confirmat fonts de Renfe.

En aquests moments, s’ha restablit la circulació per tren entre aquest tram i les possibles demores s’aniran corregint una vegada es recupere la freqüència habitual.

El fort vent que està provocant la borrasca Gloria al seu pas per la Comunitat Valenciana va provocar la caiguda d’objectes a la via en l’entrada de València, la qual cosa ha obligat a suspendre la circulació amb Alboraia fins que els bombers i el personal d’infraestructures van aconseguir retirar-los.

Renfe va establir un pla alternatiu per a la Rodalia a Castelló amb el trasllat dels passatgers per carretera des de Puçol a València. D’igual manera, es va habilitar un dispositiu terrestre per a esmenar el tram afectat entre València i Sagunt de les línies Euromed i Talgo.

No obstant això, continua suspesa la circulació de la Línia de Mitjana distància Alcoi-Xàtiva pels efectes del temporal i no s’ha pogut establir un pla alternatiu, ja que les carreteres també estan tallades.

Per part seua, l’AVE València-Madrid està circulant amb uns 10 minuts de demora a causa de limitacions de velocitat imposades per les condicions meteorològiques mentre que el retard de l’AVE a Alacant per aquestes circumstàncies oscil·la entre els 10 i 12 minuts, segons les mateixes fonts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =