25n
25N
25N

Resposta carril bici segregat al Grau de Gandia

Resposta carril bici segregat al Grau de Gandia
22/10/2019 -

El president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell, ha comparegut en roda de premsa per respondre a les crítiques realitzades pel Partit Popular sobre la posada en marxa de les obres que possibilitaran el carril bici segregat des de la rotonda de la plaça de la Marina fins a l’encreuament amb l’avinguda de la Pau.

Miguel Ángel Picornell ha recordat que el 16 d’octubre de 2018, l’Intendent de la Policia Local va explicar en Junta de Districte el projecte davant els veïns. Posteriorment, el 18 de desembre, la iniciativa es va sotmetre a votació entre els integrants de la Junta per procedir a l’execució de la primera fase del projecte. Una votació que va comptar amb 9 vots a favor, un en contra i una abstenció i on el PP no va votar en contra de la mesura.

“El PP hauria de ser conscient del que es vota. Ara mateix el que s’està executant és el que es va aprovar”, va afirmar Picornell, que ha explicat que “el govern de Gandia aspira a ser una ciutat Europea i hem de treballar per aconseguir una ciutat cada cop més sostenible en matèria de circulació alhora que augmentem la seguretat dels vianants”.

“Hem de ser conscients que és molt difícil la convivència entre vianants, ciclistes i ara els patinets. Com govern hem de solucionar aquest tipus de problemes que a més provocaven el deteriorament de la fusta del pont de Sant Nicolau. Hem actuat en conseqüència d’acord amb els informes tècnics i amb el consens dels veïns”, va finalitzar el president de la Junta de Districte del Grau.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 2 =

museo prehistoria
museo prehistoria