caixa popular

El Jutjat Mercantil de València admet l'acció de responsabilitat social contra els anteriors gestors de l'empresa pública de Gandia

El Jutjat Mercantil de València admet l'acció de responsabilitat social contra els anteriors gestors de l'empresa pública de Gandia
15/05/2018 -

El Jutjat Mercantil de València ha admés a tràmit l’acció de responsabilitat social presentada per l’actual Junta General d’IPG contra els exconsellers de l’empresa pública de Gandia Arturo Torró, Javier Reig, Víctor Soler, Lola Moncho i Guillermo Barber.

La demanda es va cursar en novembre del 2017, en considerar que s’havien produït danys econòmics irreparables en el patrimoni de la mercantil pública. Concretament, la quantitat reclamada en l’acció de responsabilitat social ascendeix a 3,3 milions d’euros.
L’acció de responsabilitat social és una demanda mercantil que pretén que l’Ajuntament de Gandia recupere els diners que els anteriors gestors d’IPG van ocasionar amb la seua mala praxi.

El període que es jutjarà és aquell en el qual el Partit Popular va promoure accions que s’allunyaven de l’objecte social de l’empresa i de l’interés social. Entre d’altres, la compra del concessionari de la Citroën per 3,9 milions d’euros, la reforma del mercat municipal del Prado per 1,2 milions, el lloguer de la discoteca Cocoloco, la compra del bowling, la gestió dels concerts d’estiu o les milionàries injeccions en publicitat a distintes empreses.

Fora de la demanda, resten aquells aspectes que estan jutjant-se al Jutjat Penal com, per exemple, el cas Tele 7 o els impagaments a entitats bancàries.
Els membres del govern municipal (PSPV-Més Gandia), amb el suport de Ciutadans, van interposar este recurs, amb el vot contrari del Partit Popular, per a recuperar part dels 28,4 milions d’euros de les pèrdues generades per la gestió dels anteriors consellers populars.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018