25n
25N
25N

Torna a Mirar. Respectus a Alboraia

Torna a Mirar. Respectus a Alboraia
24/02/2017 -

En la localitat valenciana d’Alboraia, en la Casa de Cultura José Peris Aragó, d’acord amb el calendari de l’Agenda Cultural, del 24 de febrer al 24 de març, s’exposen fotografies del castell i la part antiga del Cementeri Municipal de Jumella (Múrcia), sota el títol de Respectus, d’Alberto Esparza. La inauguració tindrà lloc, a les 19.30 hores en les instal·lacions de la Casa de Cultura. L’horari de visites és de Dilluns a Divendres de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00.

Alberto Esparza, alboraier resident a Jumella, ens convida a descobrir, dos dels llocs emblemàtics d’aquesta localitat murciana, amb un punt de vista diferent, D’ací naix el nom de l’exposició: Respectus, que el seu un dels seus significats en llatí, és tornar a mirar. L’exposició va ser inaugurada per primera vegada, en el Museu Etnogràfic Jerónimo Molina, a Jumella, amb un gran acolliment, al març de l’any passat. Ara aquesta exposició es trasllada a Alboraia, la seua localitat natal.

Esparza ha obtingut el primer premi de manera consecutiva (any 2015 i 2016) en el Concurs de fotografia de Setmana Santa Luis Canicio i el primer premi (any 2015) i tercer premi (any 2016) en el Concurs de fotografia Juan Jiménez, tots dos concursos relacionats amb la Setmana Santa de Jumella, declarada d’interés turístic nacional. Ha col·laborat amb l’associació Quatre Potes Jumella.

És una grata il·lusió, tornar a exposar Respectus, la meua primera exposició fotografia a Alboraia, diu Esparza. Desitge poder mostrar els llocs protagonistes de l’exposició, a través de l’objectiu de la meua càmera, a tots els assistents i donar a conéixer una mica més, el lloc on ara residisc.

Alberto Esparza és monitor del taller d’iniciació a la fotografia, de la Universitat Popular, a Jumella. Ha realitzat de manera lliure, fotografia social i esportiva, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − tres =