25n
25N
25N

Les residències afectades per Covid-19 descendeixen: 7 menys que ahir

El nombre de residències afectades per Covid-19 a la Comunitat Valenciana ha passat de 100 a 93

Les residències afectades per Covid-19 descendeixen: 7 menys que ahir
23/04/2020 -

Sanitat ha informat de l’evolució del coronavirus a la Comunitat Valenciana i, especialment, sobre com està afectant aquest virus a les residències. Si bé és cert que hui han augmentat el nombre de residents que han donat positiu, passant dels 1.630 als 1.671, també és important destacar que el nombre de residències afectades ha descendit considerablement. De fet, si aquest dimecres es registrava 100 centres amb casos positius, hui, 23 d’abril, el total de residències afectades són 97, 7 menys que ahir.

Com ha informat la Conselleria de Sanitat, eixos 93 centres pertanyen 18 a la província de Castelló, 15 a la d’Alacant i 60 a la de València. Entre totes les residències s’han comptabilitzat 1.671 residents que han donat positiu, 493 personal treballador contagiat per Covid-19 i 394 residents que han mort a causa de la Covid-19.

Així mateix, es manté el nombre de residències que es troben sota vigilància activa de control sanitari, i que es divideixen de la següent manera:

  • 9 a la província de Castelló: 1 al departament de Vinaròs, 4 al departament de l’Hospital General de Castelló i 3 al departament de la Plana. La novena residència pertany al departament de Sagunt, encara que està situada en un municipi de la província de Castelló.
  • 9 a la província d’Alacant: 2 al departament d’Alcoi, 1 al departament de la Marina Baixa, 2 al departament de Sant Joan, 2 al departament d’Elda i 2 al departament de l’Alacant- Hospital General.
  • 15 a la província de València: 1 al departament de Sagunt, 2 al departament Clínic-Malva-rosa, 4 al departament de La Fe, 5 al departament de Requena, 1 al departament de l’Hospital General de València, 1 al departament de la Ribera i 1 al departament de Xàtiva-Ontinyent.

A més de la reducció del nombre de residències afectades per la Covid-19, la Comunitat Valenciana també ha registrat dades favorables, com que el nombre d’altes ha duplicat, per primera vegada, el nombre de casos positius. I és que s’han registrat 377 altes enfront dels 164 nous casos que han donat positiu. Així mateix, el nombre de casos actius per províncies també continua baixant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − un =

museo prehistoria
museo prehistoria