caixa popular

Rescaten a dos xiquets que no podien eixir de l'aigua pel corrent i les ones en la platja del Pinar

Polícia Local

Rescaten a dos xiquets que no podien eixir de l'aigua pel corrent i les ones en la platja del Pinar
13/07/2018 -

Agents de la Policia Local de Castelló i diversos socorristes van col·laborar en la vesprada d’aquest passat dijous en el rescat de dos menors d’11 i vuit anys que no podien eixir de l’aigua a causa dels corrents i al fort onatge que es van registrar en alguns moments en la platja del Pinar, informa el cos de seguretat en un comunicat.

Els fets es van produir al voltant de les 16.50 hores, quan un banyista que es nadava prop de la riba, molt pròxim a una escullera de la platja de la Pineda, va observar que els dos menors tenien dificultats per a eixir de l’aigua i que un d’ells, el més xicotet, estava molt nerviós i exhaust.

El banyista va nadar ràpidament fins a la posició dels xiquets i va aconseguir agafar al de vuit anys, que estava molt cansat i a punt d’ofegar-se. Mentre, des de la riba, altres persones van donar la veu d’alarma en observar el que ocorria dins de l’aigua.

Seguidament, el servei de salvament de la platja va desplaçar fins a la zona una moto aquàtica. Els socorristes, en arribar al punt on estaven els dos menors i el banyista, van auxiliar als tres i els van traure fins a la riba.

En aqueix punt, dos agents de la Policia Local de Castelló destinats al servei especial de platja es van fer càrrec de la intervenció. A pesar que els menors no presentaven cap lesió, els policies van acompanyar als xiquets fins a una ambulància desplaçada a la platja per prevenció.

Els metges van avaluar l’estat de salut dels menors i van veure que es trobaven perfectament malgrat l’esglai per la situació que havien patit.

Després d’aquesta atenció, els agents van procedir a localitzar als familiars dels dos menors, de nacionalitat anglesa, i van trobar molt a prop a la seua mare, que estava molt nerviosa en assabentar-se del succeït. Els policies la van calmar, li van explicar el succeït i li van lliurar als seus dos fills.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − cinc =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018