25n
25N
25N

Dos homes són rescatats després de quedar atrapats dins d'un vehicle a Requena

Les fortes pluges van inundar l’encreuament pel qual passaven amb el cotxe

Dos homes són rescatats després de quedar atrapats dins d'un vehicle a Requena

La inundació provocada per les intenses pluges del temporal que porta assotant a la Comunitat Valenciana durant el dia de hui ha provocat que dos homes es quedaren atrapats a l’interior d’un cotxe a Requena. Concretament, en un encreuament de carreteres entre els llogarets de Los Ruices i Casa d’Eufemias.

L’altura de l’aigua era tal, que cap dels dos homes va poder fer res per a eixir d’eixe encreuament inundat. Així, no va ser fins que la Guàrdia Civil va intervenir, formant una cadena humana de fins a cinc agents, quan finalment van poder ser rescatades aquestes dues persones. En l’auxili van col·laborar Membres del Consorci de Bombers de València i segons informa l’Institut Armat, els ciutadans no van necessitar assistència sanitària posterior.

No obstant això, aquest no ha sigut l’únic cas de persones que han quedat atrapades en un vehicle per les inundacions provocades per les fortes pluges. Des de la Benemèrita, han afirmat que han hagut d’auxiliar a més persones en casos similars en altres punts de la comarca de Requena-Utiel, ja que localitats com Xera han registrat la precipitació acumulada més alta de la Comunitat Valenciana en el dia de hui, 87,8 litres fins a les 13.30 de la vesprada.

Cal recordar que la província de València es troba en nivell de preemergència 1, la qual cosa significa que poden caure precipitacions d’una intensitat fins i tot superior als 100 l/m² en 12 hores en algun punt del territori valencià. Així, és recomanable extremar les precaucions a l’hora de moure’s per la província, sobretot en vehicle particular, i evitar les zones amb risc d’inundació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + dos =