25n
25N
25N

La Guàrdia Civil rescata a quatre persones d'una embarcació que s'afonava en la costa de Meliana

La Guàrdia Civil rescata a quatre persones d'una embarcació que s'afonava en la costa de Meliana
19/08/2020 -

El Servei Marítim de la Guàrdia Civil de València ha rescatat a quatre persones, entre elles dos menors, de 15 i 5 anys, quan s’estava afonant l’embarcació recreativa en la qual navegaven enfront de la costa de Meliana (València).

Els fets es van produir en la vesprada del passat dilluns quan, 17 d’agost, quan a les 18.30 hores el servei marítim provincial de valència va rebre un avís d’albirament de bengales d’una embarcació amb persones a bord que s’estava afonant a uns 400 metres de la cosa de Meliana, precisa la benemèrita en un comunicat.

L’embarcació Riu Xúquer del Servei Marítim es va digerir al lloc i va rescatar a quatre a persones que en l’aigua, que segons van explicar portaven ací al voltant d’una hora, encara que tots ells es trobaven en perfecte estat de salut i no van requerir assistència mèdica. Es tractava de dos adults i dos menors (de 15 i 5 anys).

L’embarcació recreativa es trobava afonada i ja només sobresortia la punta de la proa, per la qual cosa els agents de Servei Marítim van avisar a Salvament Marítim perquè la traslladaren, ja que suposava un perill per a la navegació.

Posteriorment, a les 19.45 hores, tot l’operatiu juntament amb les persones rescatades, així com amb l’embarcació afonada va arribar al port de la Pobla de Farnals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =