caixa popular

Rescaten a una dona seminconscient sagnant a punt de caure des d'una cornisa

Agents de la Policia Nacional després d’accedir a l’última planta de l’edifici i al domicili de la víctima van aconseguir assegurar-la perquè no caiguera al buit

Rescaten a una dona seminconscient sagnant a punt de caure des d'una cornisa
22/04/2018 -

Agents de la Policia Nacional han rescatat a una dona que sagnava i estava semiinconscient en la cornisa d’un edifici de València caiguera al buit. Els policies van pujar a l’última planta de l’edifici i uns altres a l’habitatge de la víctima, per a arribar fins a la cornisa i així posar-la fora de perill.

Després d’assegurar-la amb un arnés, els bombers a través d’una plataforma extensible van accedir a la cornisa i la van introduir en la terrassa on va ser assistida pels serveis sanitaris. La víctima presentava un tall sagnant en ambdues mans i va ser traslladada a l’hospital general.

Els fets van ocórrer a les deu i quart del matí quan agents que realitzaven labors de prevenció, van ser avisats per la Sala del 091. Es van dirigir a un carrer de València on pel que sembla una persona es trobava en el tall de la cornisa d’un edifici, de la qual queia sang a la via pública.

Immediatament els agents es van dirigir al lloc i van observar que una persona es trobava tombada en el sortint d’una terrassa de l’última planta d’un edifici i amb part del seu cos suspés en l’aire a punt de caure al buit, així que van pujar ràpidament a la terrassa de l’edifici.

Una vegada en l’última planta, els agents van observar que es tractava d’una dona d’avançada edat que es trobava semiinconscient amb part del cos fora de la cornisa d’uns 50 centímetres d’ample, així que immediatament mentre uns agents accedien a l’habitatge de la víctima uns altres van saltar a la cornisa. Ràpidament, la van subjectar i van col·locar a l’interior per a minimitzar la possibilitat que poguera caure al buit iniciant una conversa amb la finalitat de conéixer el seu estat de salut i tranquil·litzar-la.

Una vegada que van arribar els bombers i en col·laboració amb altres agents van assegurar a la víctima amb un arnés i a través d’una plataforma extensible la van traslladar a l’interior de la terrassa on va ser assistida pels serveis mèdics.

La víctima presentava un tall sagnant en ambdues mans i es trobava desorientada pel que va ser traslladada a l’hospital general.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris