caixa popular

Rescaten a dues persones en una cova del Real de Gandia

La Guardia Civil de Valencia y los Bomberos del Consorcio Provincial en una actuación conjunta y coordinada ha rescatado a dos varones de 21 y 22 años que estaban desaparecidos desde la mañana de ayer sábado

11/03/2018 -

Al voltant de les 22:00 d’este dissabte 10 de març, la Guàrdia Civil va tenir coneixement de la desaparició de dos homes en una cova del Real de Gandia. Gràcies a l’acció conjunta de patrulles dela Guàrdia Civil i del Consorci Provincial de Bombers, després de més de 7 hores de cerca nocturna, han pogut rescat als dos homes.

Aquestes persones van eixir de València cap a les 9:00 hores d’este dissabte amb la intenció de realitzar senderisme, i des de llavors els seus familiars no han pogut localitzar-los. Immediatament es va organitzar un operatiu de cerca per a rescatar a aquests homes, format per Guàrdia Civil i Bombers.

Al voltant de la 01:00 de la matinada diverses patrulles de la Guàrdia Civil d’Oliva van localitzar el lloc on estava estacionat el vehicle. Posteriorment es va iniciar una cerca formada pel GERA del Consorci Provincial de Bombers i el GREIM de la Guàrdia Civil de València.

Després de més de set hores d’intensa cerca nocturna es va aconseguir rescatar als dos homes perduts que es trobaven en una cova en la localitat del Real de Gandia. Una vegada es va comprovar que aquests homes de 21 i 22 anys i es trobaven en perfectes condicions van ser traslladats a la Caserna d’Oliva on estaven els seus familiars.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 15 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC