caixa popular

El Rèquiem de Mozart va captivar el públic de Llíria

El concert a l’església de l’Assumpció reunix a 1.000 espectadors que van disfrutar d’una de les obres més emblemàtiques de la història de la música

El Rèquiem de Mozart va captivar el públic de Llíria
06/05/2018 -

La interpretació del Rèquiem K. 626 de Wolfgang Amadeus Mozart va emocionar als més de 1.000 assistents que es van donar cita anit a l‘església de l’Assumpció de Llíria, per a disfrutar d’una de les peces essencials de la història de la música clàssica.

Este concert servia, a més, per a inaugurar oficialment els actes que des de l’Ajuntament de Llíria i la Confraria de Sant Vicent es realitzaran, enguany i fins a abril de 2019, per a commemorar l’Any Jubilar Vicentí.

La regidoria de Música i Festes va organitzar este gran espectacle davall la batuta de l’edetà i director de l’Orquestra d’Extremadura, Álvaro Albiach, i que va tindre la participació de quatre brillants solistes, la soprano Isabel Monar, el baríton David Menéndez, la mezzosoprano Marina Rodríguez-Cusí i el tenor Albert Montserrat, així com del concertino Vicent Huerta, l’Orfeó Universitari de València i una orquestra de músics professionals de Llíria formada per a l’ocasió.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Manolo Civera i el director d’Estratègia Territorial Turística d’AVT, Josep Gisbert, entre altres autoritats, i de persones relacionades amb el món de la música.

Precisament, l’Agència València del Turisme va fer una gravació del concert les imatges de la qual formaran part de la campanyes de promoció turística de la Comunitat Valenciana a través dels esdeveniments i festivals musicals i de les bandes, amb una especial incidència d’estes accions de difusió en el mercat asiàtic.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 4 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC