25n
25N
25N

Una representant del CMI de Quart forma part del 'grup impulsor' per a la trobada estatal d'UNICEF

Una representant del CMI de Quart forma part del 'grup impulsor' per a la trobada estatal d'UNICEF
18/06/2019 -

Una consellera del Consell Municipal de la Infància (CMI) de Quart de Poblet ha sigut seleccionada per a formar part del “grup impulsor” que organitzarà la 6a trobada estatal de consells de participació infantil i adolescent que cada dos anys organitza UNICEF Comité Espanyol i que tindrà lloc en 2020.

Acompanyada per una tècnica de l’àrea d’Infància, la jove va participar en la primera trobada presencial, que va tindre lloc del 14 al 16 de juny en Cercedilla (Madrid), en el qual, al costat de xiquets, xiquetes i joves membres de diferents consells locals de participació de tot el territori, van dissenyar les activitats i van definir les temàtiques i metodologia que es desenvoluparan en la jornada del pròxim any.

A més del treball dut a terme pels i les membres més joves, el personal tècnic acompanyant va poder desenvolupar un espai propi de treball sobre temes de participació.

L’equip d’àrea de polítiques locals i de participació d’UNICEF Comité Espanyol va ser l’encarregat de dinamitzar la trobada, assumint també la coordinació del treball que es realitzarà a posteriori de cara a preparar la trobada estatal.
Quart de Poblet participa des de la primera edició en 2010 en aquesta trobada, un espai en el qual els xiquets, xiquetes i joves poden posar en comú les seues preocupacions i propostes, que seran recollides en els diferents manifestos elaborats per l’organització.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

programacion rialto
museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020