25n
25N
25N

Repartiment d'aliments entre les famílies més vulnerables

Repartiment d'aliments entre les famílies més vulnerables
27/03/2020 -

Davant la crisi sanitària i l’estat d’alarma que es viu durant les últimes setmanes, algunes famílies més vulnerables a la situació estan tenint seriosos problemes per a proveir-se dels béns de primera necessitat. Per a contrarestar el problema, des de l’Ajuntament s’estan entregant lots complets d’aliments a aquestes famílies, una labor en col·laboració amb Protecció Civil Puçol, col·lectiu encarregat del repartiment.

Fins al moment s’han repartit prop de 12 lots entre famílies especialment sensibles a la situació, la majoria d’elles, amb menors d’edat. Aquestes unitats d’ajuda inclouen creïlles, Colacao, gel, rentavaixella, tomaca fregida, espaguetis, arròs, valencianes, pomes, encisam… També compten amb pollastre, conill i xulles de porc o polit, atesa la religió dels destinataris.

Alguns comerços locals, per part seua, ha contribuït donant alguns aliments, com en el cas del restaurant Natzaret, que ha oferit ous, i de la guarderia Sol i Lluna, que ha aportat iogurts.

El treball es continuarà realitzant durant els pròxims dies amb l’ajuda de Protecció Civil Puçol, col·lectiu encarregat del repartiment, i amb el suport de Benestar Social, que el considera «fonamental perquè tots els veïns puguen superar aquesta situació amb en condicions dignes», apunta Amparo Ferrer, responsable del departament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =