25n
25N
25N

El dimarts 14 d'abril, repartiment de màscares per als veïns de Puçol que han d'acudir a treballar

El dimarts 14 d'abril, repartiment de màscares per als veïns de Puçol que han d'acudir a treballar
14/04/2020 -

Toca tornar a treballar i cal fer-ho amb màscara, per això els transports públics i els punts de control de vehicles són els primers llocs on es repartiran gratuïtament màscares quirúrgiques. Al mateix temps, els qui no hagen de desplaçar-se poden recollir-la a l’Ajuntament, sempre amb el justificant d’estar treballant. Per a aquells veïns que no han de treballar, hi haurà màscares solidàries en les farmàcies.

El dimarts 14 d’abril, la Policia Local i la Guàrdia Civil de Puçol començaran el repartiment de màscares quirúrgiques a aquells veïns que hagen d’anar a treballar.

D’una banda, la Guàrdia Civil s’ocupa del repartiment en l’estació de Renfe, mentre que la Policia Local ho fa en l’autobús municipal. L’objectiu és que els veïns que s’han de desplaçar amb transport públic disposen d’una màscara quirúrgica.

D’altra banda, tots dos cossos de seguretat també repartiran les màscares als veïns que es desplacen en el seu cotxe cap al lloc de treball, per això situaran controls en diferents punts de la població.

«És important recordar que només poden desplaçar-se aquells veïns que han d’acudir al seu lloc de treball i, per tant, porten damunt el document que acredita que treballaran», recorda l’alcaldessa Paz Carceller.

Paral·lelament, també es podran recollir les màscares quirúrgiques a l’Ajuntament, un lloc pensat sobretot per a aquells que han de treballar a Puçol i no necessiten desplaçar-se amb cap mena de vehicle. En qualsevol cas, tots han de presentar el justificant d’estar treballant.

«A més de les màscares quirúrgiques, també comencem el dimarts 14 la distribució de les màscares solidàries que estan cosint les veïnes de Puçol», continua l’alcaldessa. «Després d’estudiar diferents opcions, finalment les repartirem a través de cinc farmàcies de la població que s’han brindat a col·laborar».

Les farmàcies de Vicente Villar (a la plaça Joan de Ribera), de Santiago Boso (a la plaça del País Valencià), de Moreno (al carrer Sant Teresa i al Vallet) i de la ‘Ciudad Jardín’ tindran a la disposició dels veïns que les sol·liciten aquestes màscares gratuïtes.

Recordem que la prioritat és per a aquelles persones que ja estan treballant (equips de neteja, de seguretat, de sanitat) i els que es reincorporen al seu lloc de treball a partir del 14 d’abril.

L’estat d’alerta continua vigent, per tant, cal romandre a casa excepte per a les eixides per temes de compra d’aliments, sanitat i treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + deu =