caixa popular

Reparacions per condicionar la Casa Museu Blasco Ibáñez

Reparacions per condicionar la Casa Museu Blasco Ibáñez
21/05/2017 -

L’Ajuntament de València, mitjançant la Regidoria de Govern Interior, realitzarà diverses reparacions per condicionar la Casa Museu Blasco Ibáñez. Entre les actuacions previstes hi ha la reparació, o la substitució si procedeix, de la tanca perimetral de l’edifici, de les baranes de les terrasses i dels balcons. També hi haurà treballs de fusteria i de pintura interior i exterior, a banda de la instal·lació d’elements com ara papereres o il·luminació al jardí i testos a l’interior de l’edifici.

“Aquesta actuació municipal respon a l’interés permanent del Govern de la Nau per recuperar i conservar el patrimoni de la ciutat en les millors condicions possibles. Volem espais plenament dignificats, sobretot aquells que han estat abandonats durant molt de temps”, ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Per la seua banda, la regidora de l’Àrea de Cultura, Glòria Tello, ha afirmat que “aquest condicionament de la Casa Museu Blasco Ibáñez arriba en un moment perfecte, justament ara que estem celebrant el 150 aniversari del naixement de Blasco Ibáñez. Amb cada activitat programada enguany i amb la dignificació de la Casa Museu dimensionem la figura del nostre escriptor”. Tello també ha destacat que des de la seua Regidoria s’escometran unes altres actuacions, “com ara el projecte de remuseïtzació de la Casa Museu i unes altres relacionades amb activitats que valoraran aquest espai i la figura de Blasco Ibáñez”.

El pressupost total de l’actuació municipal és de 48.874,03 euros.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris