caixa popular

Reordenació de les instal·lacions de Massarrojos per petició veïnal

Reordenació de les instal·lacions de Massarrojos per petició veïnal
14/02/2018 -

La Regidoria de Govern Interior ha licitat els treballs de reordenació de l’alcaldia del Poble de València de Massarrojos “amb l’objectiu de poder oferir un millor servici a la ciutadania, atés que aquest espai municipal també acull les dependències de la biblioteca, l’ambulatori i l’ateneu municipals”. Així ho ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, qui ha explicat que es tracta “d’una actuació molt important, ja que clarificarà els usos i millorarà els accessos a aquests espais públics”.

La reordenació i rehabilitació de l’edifici de l’alcaldia de Massarrojos és un projecte elegit per la ciutadania dels Pobles del Nord de València en el marc dels segons pressupostos participatius duts endavant pel Govern de la Nau. Entre d’altres, els veïns reclamaven aquesta actuació per no haver-hi espai suficient a l’edifici per a realitzar activitats per part de diferents associacions, una mancança que ara es resol amb aquesta reordenació.

Concretament, els treballs consisteixen en la reordenació i habilitació de l’edifici en el seu conjunt mitjançant la redistribució de la planta baixa, diferenciada en dues zones amb accessos i usos separats, en la qual es distingeix, d’una banda, l’accés a l’alcaldia, l’ateneu i el nucli d’escala i, d’una altra, l’accés a la zona de l’ambulatori, la part administrativa i la biblioteca.

La planta primera manté l’ús actual d’alcaldia i mantindrà l’organigrama de l’edificació original dins de les noves necessitats. La creació d’un recorregut en forma d’U al voltant d’una zona comuna de reunions lleugera i de vidre permet deixar en evidència l’origen dels dos habitatges. Campillo ha explicat que “des de Servicis Centrals Tècnics s’ha dialogat amb alcaldia del poble per fer el projecte definitiu i per consensuar-lo al màxim”.

“Des del Govern de la Nau apostem per les polítiques descentralitzades, per arribar fins a tots els llocs de la ciutat de València amb intervencions i inversions diverses. Concretament estem desenvolupant un pla d’actuacions transversals que arriben a tots els Pobles de València, perquè tots paguem els mateixos impostos i tots i totes, vivim on vivim, tenim els mateixos drets”, ha apuntat Campillo.

D’altra banda, la regidora de pobles de València Consol Castillo ha declarat “que per fi s’atén una reivindicació històrica del poble de Massarrojos que possibilitarà que els veïns i veïnes del poble puguen gaudir d’un espai multiusos que millorarà la seua qualitat de vida i que facilitarà les seues tramitacions administratives”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 8 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris