25n
25N
25N

La reordenació de l'avinguda de Catalunya millora l'itinerari dels vianants i garanteix la fluïdesa del trànsit rodat

La reordenació de l'avinguda de Catalunya millora l'itinerari dels vianants i garanteix la fluïdesa del trànsit rodat
28/02/2020 -

La reordenació de la planta viària de l’avinguda de Catalunya d’entrada i la seua via de servici a causa de les obres del carril bici de Primat Reig-Catalunya, han comportat un canvi en l’accés al barri Ciutat Universitària per tal de millorar l’itinerari dels vianants i garantir la fluïdesa del trànsit rodat.

Així, a partir d’ara, per accedir a l’avinguda de Menéndez i Pelayo s’ha de fer des de la via de servici de l’avinguda de Catalunya o des de Primat Reig, però ja no es pot fer aquest moviment des del pas inferior de l’avinguda de Catalunya d’entrada. Si es transita des del pas inferior i es vol arribar a Menéndez i Pelayo, la persona conductora haurà d’arribar fins a l’avinguda de Blasco Ibáñez i accedir-hi pel carrer del Cronista Almela i Vives.

D’aquesta manera també s’ha millorat l’itinerari de vianants que travessen l’avinguda de Catalunya, perquè ara, en un sol moviment, es pot creuar des de la vorera de la seua via de servici d’entrada fins a la mitjana que separa aquesta via de servici de la principal en un sol moviment, mentre que fins ara es feia en dos encreuaments distints. A més, s’ha fet un canvi en la regulació semafòrica de manera que el verd per als vianants es programa de forma que tinguen la possibilitat de travessar tota l’avinguda de Catalunya en una sola fase, i no parant en les distintes mitjanes com fins ara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =