L'Ajuntament de Gandia i la Fundació Bancaja renoven el seu compromís per la Cultura

L'Ajuntament de Gandia i la Fundació Bancaja renoven el seu compromís per la Cultura
22/10/2018 -

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i el president de la Fundació Bancaja, Rafael Alcón, han signat aquest matí l’acord de renovació que permet l’explotació per part del consistori per a ús cultural i social de la Casa de la Marquesa, propietat de la Fundació Bancaixa. A l’acte de signatura també han estat presents el regidor de Cultura, Joan Muñoz i la nova gerent de la Fundació, Irene Guasque.

Després de la signatura, l’alcaldessa de Gandia ha declarat que “hui renovem la vocació de la ciutat de Gandia i la Fundació Bancaja per seguir generant Cultura en el gran contenidor que suposa la Casa de la Marquesa. Reafirmem les intencions de tots dos organismes per seguir mantenint aquest espai com a punt de trobada de la ciutadania” i afegia que “La Casa de Cultura Marqués de González de Quirós és un punt de trobada dels col·lectius de la ciutat, on es programen de manera intensa i, pràcticament cada dia, Cultura i activitats formatives de tota mena on es comparteix coneixement”.
“Aquest projecte és un projecte que funciona i les xifres d’afluència ho demostren. La Casa de la Marquesa és un referent d’àmbit autonòmic perquè s’estan fent les coses bé i això només és possible quan les coses es fan de manera conjunta” va declarar alcaldessa qui ha finalitzat la seua intervenció agraint a la Fundació Bancaja per “seguir apostant per la ciutat de Gandia. Gràcies a ells aquest espai és un referent”.

Per la seua banda, Alcón ha explicat que “el conveni que hui hem signat dóna continuïtat a una llarga col·laboració de la Fundació Bancaja amb l’Ajuntament de Gandia; una col·laboració de més de 20 anys que hem renovat perquè la Casa de la Marquesa seguisca sent utilitzada per l’ajuntament com a seu per a activitats culturals i socials”, i ha afegit que per a la Fundació Bancaixa “és molt important que aquest edifici tan emblemàtic de Gandia continue sent una referència de la millor programació cultural com a atractiu no només per als veïns de Gandia i la comarca de la Safor, sinó també per als visitants que rep cada any la localitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 9 =

sagunt a escena 2019
turismo salou