25n
25N
25N

La renovació d'Isabel la Catòlica ampliarà l'espai per a vianants i incorporarà un passeig arbrat

Gómez fa una crida a la ciutadania per a prioritzen les compres en el comerç de proximitat sobre les plataformes

La renovació d'Isabel la Catòlica  ampliarà l'espai per a vianants i incorporarà un passeig arbrat
26/11/2020 -

Les obres de renovació del carrer Isabel la Catòlica arrancaran en la pròxima tardor i finalitzaran a principis de 2022. “Es tracta d’una actuació amb la qual s’ampliaran les voreres i de crearà un passeig arbrat”, segons ha anunciat la vicealcaldessa de València i regidora de Renovació i Regeneració Urbana, Sandra Gómez, qui este matí ha visitat esta zona amb representants de l’Associació de Comerciants del Centre Històric.

Amb motiu d’esta visita, ha volgut “agrair” l’esforç que estan realitzant per mantindre els seus locals oberts i “dotar d’identitat a la ciutat”. “És un sector que s’ha vist greument afectat per la crisi i vull aprofitar esta visita per a reconéixer el seu esforç en un anys tan difícil i fer una crida a la societat perquè corresponga este esforç comprant en el xicotet comerç, que representen a milers de famílies valencianes”, ha destacat.

En esta línia, ha remarcat que “este és el moment de bolcar-se amb el comerç de proximitat i “deixar de la costat” les plataformes perquè, ha advertit, “no generen teixit ni economia a la ciutat”.

Sandra Gómez ha explicat que amb l’objectiu de millorar els entorns comercials on desenvolupen la seua activitat estos establiments, la delegació d’urbanisme ha previst en el seu pressupost la renovació del carrer Isabel la Catòlica. “Es tracta d’un projecte que els comerciants porten anys reivindicant i que començarà la pròxima tardor”.

L’obra tindrà un cost d’un milió d’euros i es durà a terme en dues fases per a no interrompre la campanya de Nadal, per la qual cosa la previsió és que finalitzen a principis de 2022. La vicealcaldessa ha precisat que actualment, els vehicles disposen del 70 per cent de l’espai i els vianants del 30 per cent, una proporció que s’invertirà en ampliar i renovar les voreres així com crear un passeig arbrat des de la Gran Via fins al carrer Colón, que permetrà avançar en la naturalització del centre de la ciutat. La via de circulació tindrà sols un carril i es resoldran els problemes que existien en la zona per a la càrrega i descàrrega.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − catorze =