25n
25N
25N

Finalitzen les obres de renovació del clavegueram de Torrefiel

Finalitzen les obres de renovació del clavegueram de Torrefiel
06/07/2018 -

El regidor del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, ha anunciat la finalització de les obres de renovació del clavegueram en el barri de Torrefiel. L’àmbit d’actuació s’ha concentrat en la xarxa de clavegueram dels carrers Mestre Marçal en tres trams, Escultor Piquer, Pedro Patricio Mey i Domingo Gómez.

La zona disposava d’una xarxa de clavegueram antiga, executada principalment amb canonada de formigó i diàmetres xicotets, que, a més, estava assentada sobre terreny poc consolidat. Aquesta xarxa presentava importants deficiències, com ara dislocacions, enfonsaments parcials, etc., la qual cosa produïa situacions de risc higienicosanitari per filtracions a l’exterior amb contaminació del terreny i negament en plantes baixes i garatges.

Les obres van ser adjudicades a l’empresa OBREMO, S.L., amb un import que ascendeix a un total de 256.101,02 euros, IVA inclòs, i han tingut una durada de sis mesos.

«Les obres de renovació del clavegueram realitzades resulten imprescindibles per al benestar dels veïns i veïnes de Torrefiel, milloren de forma considerable les seues condicions sanitàries i higièniques i salvaguarden de possibles embossos», ha assenyalat Sarrià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

bombers
CCCC
bombers