25n
25N
25N

Bankia i Afín SGR renoven el seu acord de col·laboració per a finançar a autònoms i pimes valencianes

Bankia i Afín SGR renoven el seu acord de col·laboració per a finançar a autònoms i pimes valencianes
30/05/2019 -

Bankia i Afín SGR, societat de garantia recíproca de la Comunitat Valenciana, han renovat el seu acord de col·laboració amb l’objectiu d’afavorir l’accés a finançament de microempreses, pimes i autònoms de la Comunitat Valenciana.

En virtut d’aquest conveni, Bankia posa a la disposició del teixit empresarial valencià una línia de finançament dotat amb 15 milions d’euros a la qual podran accedir tots els interessats que compten amb l’aval d’Afín SGR.

A la signatura de l’acord, celebrada en la seu de Bankia a València, han assistit el president d’Afín SGR, Manuel Illueca; la directora general d’Afín SGR a la Comunitat Valenciana, Cristina Alemany; el director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas, i la directora Comercial de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Rosa Piqueras.

La línia de finançament oferit per Bankia podrà destinar-se a necessitats d’inversió i circulant de fins a 500.000 euros, amb un termini màxim de 15 anys -més dos anys de manca- per a operacions d’inversió i de 12 mesos per a necessitats de circulant. Així mateix, el conveni estableix unes condicions financeres molt competitives per a tots els interessats que compten amb establiment o seu social a la Comunitat Valenciana.

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas, ha subratllat que “Afín SGR és per a la nostra entitat un col·laborador fonamenta i un instrument molt útil per a acostar els nostres productes financers al teixit empresarial de la Comunitat Valenciana”. Casas ha afegit, a més, que “en Bankia col·laborem any rere any amb la societat avalista de la Comunitat Valenciana pel seu paper social i dinamitzador de l’economia”.

Per part seua, Manuel Illueca ha agraït a Bankia la seua “col·laboració i compromís amb Afín SGR” i ha explicat que “la banca torna a ser el principal catalitzador d’operacions. El 42% de les sol·licituds d’aval que ens arriben a la societat provenen de les entitats financeres, un símptoma clar de la salut i eficàcia d’Afín SGR”. A tancament de maig, l’entitat avalista de la Comunitat ha formalitzat més d’11,1 milions d’euros, la qual cosa li situa en línia amb l’objectiu de 30 milions que espera aconseguir en finalitzar 2019.

Respecte als avals aportats, Cristina Alemany, directora general d’Afín SGR, ha explicat que es corresponen amb el perfil prioritari de la societat de garantia: “Estem arribant als autònoms i petites empreses de la Comunitat Valenciana, aportant-los valor, i això és el més rellevant. L’import mitjà dels avals gestionats durant el present exercici se situa en els 80.000 euros i el 31% dels beneficiaris han sigut autònoms, el 46% microempreses i el 23%, pimes. A més, quasi el 32% de les formalitzacions han sigut amb empreses de recent creació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus