caixa popular

Renova la teua imatge, talla el teu cabell per un somriure

Mechones Solidarios compta amb les donacions de diverses perruqueries valencianes per a la confecció de perruques, Gamma Estilistes és una d’elles

Renova la teua imatge, talla el teu cabell per un somriure

Sentir-se bonica per dins i per fora. La imatge avui dia explica però no solament perquè et vegen bé, sinó per a sentir-se ben un mateix. La salut pot jugar una mala passada però en moltes ocasions la mentalitat i la positivitat amb la qual s’enfronta pot fer que la recuperació siga millor o, fins i tot, més ràpida. És per açò que des de diverses associacions s’intenta ajudar a tots aquells que passen per malalties que tenen com a tractament processos que influeixen en la imatge, com és la quimioteràpia i la caiguda del cabell.

Mechones Solidarios va nàixer fa quatre anys, 2013, des de l’Associació de Perruqueria Internacional Art i Imatge. En tota Espanya són més de 500 les perruqueries que col·laboren amb esta associació sense ànim de lucre. Amb personal amb més de 35 anys d’experiència en la confecció de perruques de cabell natural, aconsegueixen el millor somriure de les seues ‘clientes’ en donar-los el que realment necessiten i retornar-los la seua bella imatge. Esta forma de lluitar contra el càncer proporciona a aquelles persones que no tenen la capacitat adquisitiva per a adquirir una perruca de cabell natural una forma de fer-ho, a més per a les xiquetes és totalment gratuïta. A més, Mechones Solidarios col·labora amb altres associacions com a Fundación Aladina, Afanion, Moños Rosas, Aspanion, Fundación Seur, Un sí por la vida…

Tant a València cabdal com en els municipis de la província moltes són les perruqueries que col·laboren amb esta associació. Exemple d’açò és Gama Estilistes, situada a Almàssera. “El saló va obrir les seues portes al juny i ja comptem amb 8 coletes per a donar-les a Mechones Solidarios. Esta iniciativa ha tingut molt bon acolliment. Obrir el meu propi saló era alguna cosa que sempre havia somiat però també el fet de poder ajudar a les persones d’alguna forma. whatsapp-image-2017-08-06-at-14-18-15La gent es talla el pèl, canvia de look, de color… però hi ha els qui per la malaltia i els tractaments que estan travessant no poden i depenen d’un mocador o perruca per a ‘veure’s bé’. Esta és una bonica forma d’ajudar, de fer que se senten millor i els donants paguen tan sols 5 euros pel tall de pèl, eixos, mínim, 20 centímetres de cabell són donats per a traure un somriure a xiquetes i majors”, assenyala Noelia Gabaldón, propietària de Gama Estilistes.

A més del tall de pèl solidari, tots aquells que acudisquen a Gama Estilistes podran fer-se un tractament de bellesa complet doncs Noelia, malgrat la seua joventut, compta amb més de 15 anys d’experiència en el sector i un reeixit pas per salons de bellesa prestigiosos en la ciutat de València. La seua especialitat és la colorimetria i els canvis de look. “Recorde que amb 12 anys vaig acudir a una perruqueria i em van fer una destrossa. whatsapp-image-2017-08-06-at-14-20-55Quan vaig veure com havia quedat, plorant li vaig dir a la perruquera que em trauria el títol, seria una excel·lent perruquera i faria el que les meues clientes necessitaren i els agradara, no el que jo volguera. Eixa és la meua màxima, que les meues clientes isquen amb un somriure en la cara, que se senten felices amb el treball que realitze”, comentava la propietària del saló.

No solament les fèmines té cabuda en este saló, els homes cada dia són més ‘presumits’ i també tenen en Gamma Estilistes un saló on trobar el seu estil i el seu look totalment personalitzat. “És un saló on pots relaxar-te, trobar el que cerques i fer amb la teua imatge tot el que desitges independentment de l’estil que tingues. L’horari del saló és extens i el preu totalment assequible doncs sabem que molts dels nostres clients no tenen un gran poder adquisitiu i que els temps, encara que estan millorant, encara són complicats. No obstant això, en Gamma Estilistes no renunciem ni a la qualitat ni al fet que se senten bé”, explicava Noelia Gabaldón.

 


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 11 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats