25n
25N
25N

Renfe llança 25.000 places per a viatjar en el nou servici Euromed entre València i Barcelona per 21 euros

Renfe llança 25.000 places per a viatjar en el nou servici Euromed entre València i Barcelona per 21 euros
03/01/2020 -

Renfe ha llançat la campanya ‘YoVoy’ amb 25.000 places promocionals per a viatjar en el nou servici Euromed, dins d’una oferta especial que permet viatjar entre València i Barcelona per 21 euros en classe turista i per trajecte.

La promoció és vàlida des del 13 de gener fins al 29 de febrer, segons ha informat Renfe en un comunicat. Els bitllets podran adquirir-se en la web del servici, a partir d’aquest divendres fins a esgotar existències. Les tarifes promocionals disponibles inclouen també descomptes del 50 al 70 per cent per als recorreguts des de València a Girona i Figueres i v/v.

El nou servici Euromed connectarà València amb Barcelona en dos hores i 35 minuts a partir del 13 de gener. La reducció del temps de viatge oscil·la entre 45 i 36 minuts pel que fa al millor temps actual.

La nova oferta de Renfe en el Corredor Mediterrani millorarà la connexió de València amb Girona i Figueras. Sis trens Euromed, quatre en sentit Figueres-Girona-València i dos en sentit invers, enllaçaran la capital del Turia amb la Costa Brava, de manera directa, sense necessitat de realitzar transbord a Barcelona en perllongar-se la seua circulació fins a aquestes ciutats.

DE CASTELLÓ A BARCELONA PER 20 EUROS

A més, l’oferta especial permet viatjar entre Castelló de la Plana i Barcelona per 20 euros en classe turista i per trajecte. La promoció és vàlida des del 13 de gener fins al 29 de febrer.

El nou servici Euromed connectarà Castelló de la Plana amb Barcelona en menys de 2 hores a partir del 13 de gener. La reducció del temps de viatge oscil·la entre 45 i 23 minuts pel que fa al millor temps actual.

La nova oferta de Renfe en el Corredor Mediterrani millorarà la connexió de Castellò amb Girona i Figueras. Sis trens Euromed, quatre en sentit Figueres-Girona-Castelló i dos en sentit invers, enllaçaran la capital de la Plana amb la Costa Brava, de manera directa, sense necessitat de realitzar transbord a Barcelona en perllongar-se la seua circulació fins a aquestes ciutats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − dos =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus