25n
25N
25N

Renfe inverteix 500.000 euros en les obres de millora d'accessibilitat en l'estació de Rodalia d'Alzira

Els treballs inclouen l’adaptació a la normativa actual d’accessibilitat, la millora de l’eficiència energètica a més d’altres actuacions de millora de l’estació

Renfe inverteix 500.000 euros en les obres de millora d'accessibilitat en l'estació de Rodalia d'Alzira
04/11/2020 -

Renfe inverteix 500.000 euros en les obres de millora d’accessibilitat en l’estació de Rodalia d’Alzira. Els treballs inclouen l’adaptació a la normativa actual d’accessibilitat, la millora de l’eficiència energètica a més d’altres actuacions en l’estació, amb un termini estimat per a l’execució de l’obra de 6 mesos.

El Delegat institucional de Renfe en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, s’ha reunit telemàticament aquest matí amb representants de l’Ajuntament d’Alzira encapçalats per l’alcalde, Diego Gómez, per a presentar el desenvolupament de les obres en la terminal.

Les obres de millora d’accessibilitat inclouen l’adaptació de l’altura de les vores d’andana al gàlib ferroviari, instal·lació de paviments podotàctils i línia de seguretat, nou sòl antilliscant en andanes, a més de nous encaminaments en l’accés a l’estació, vestíbul i pas inferior, incloent-hi indicacions en braille.

La companyia també té previst canviar el sistema d’il·luminació convencional per lluminàries LED amb control DALI, per a obtenir nivells lumínics adequats a l’accessibilitat amb la finalitat de millorar l’eficiència energètica i modernitzar les marquesines. A més s’executaran altres actuacions com a pintura i tancament de l’estació. Els treballs s’engloben en el pla d’actuacions de Renfe per a la rodalia del Nucli de València.

La intervenció suposa la millora de l’accessibilitat amb la reducció de barreres arquitectòniques amb els seus respectius elements senyalitzadors. L’estació d’Alzira pertany a la línia C2 de Rodalia del Nucli de València i compta diàriament amb 2.700 viatgers.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + un =