caixa popular

Finalitza la remodelació del parc infantil de Santa Rita

Finalitza la remodelació del parc infantil de Santa Rita
07/07/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’àrea d’Infraestructures, ha dut a terme la remodelació del parc infantil situat en el carrer Llibertat en el barri de Santa Rita.

Les obres de millora han inclòs la substitució del sòl de taulells de cautxú, que es trobava destruït, per paviment de cautxú continu de colors, que inclou un sambori perquè els xiquets i xiquetes puguen jugar de forma segura.

Així ho ha anunciat la regidora d’Infraestructures, Nuria Campos, que ha visitat hui el parc y ha declarat que “la zona infantil es trobava abandonada i els taulells del sòl desenganxats, impedint als xiquets i xiquetes gaudir en condicions de seguretat”.

En eixe sentit, la regidora Campos ha explicat que “hem decidit canviar el paviment per un de cautxú continu molt més segur, resistent i durador”. Durant les obres de remodelació, també s’han retirat alguns elements de jocs.

A eixe respecte, Campos hi ha assenyalat que tots els elements de jocs retirats, sempre que estiguen en condicions de ser reutilitzats i no hagen esgotat la seua vida útil, s’emmagatzemen per a poder ser recol·locats en altres llocs del municipi.

L’obra s’emmarca dins del pla de manteniment i adequació de les zones infantils que el govern està duent a terme per a millorar les instal·lacions i que té com a objectiu garantir la seguretat, conservació, reparació i certificació de totes i cada unes de les 70 àrees infantils del municipi.

Des que començara el pla, el passat mes de maig, l’Ajuntament ha dut a terme la renovació, entre altres, del parc del Gran Teatre i el dels Horts, on, a més de substituir el paviment, s’han canviat els elements de jocs, per uns més moderns i segurs.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats