caixa popular

Remodelació del Parc de l'Ermita de Carpesa

Remodelació del Parc de l'Ermita de Carpesa
08/02/2018 -

El nou parc de l’Ermita comptarà amb una renovada zona de jocs infantil, tal com havia reclamat el veïnat, així com d’altres elements que permeten la millor socialització dels seus habitants. El parc de l’Ermita de Carpesa comptarà amb un pressupost de 22.978,91 euros per a la renovació integral del seu mobiliari, un import procedent del Pla Som+ de la Diputació de València. Aquest projecte serà tramitat pel Servici de Pobles de València durant l’exercici de 2018, després de la sol·licitud de Carpesa de canviar els jocs infantils i d’afegir taules de pícnic al parc. A més, s’ha informat que la redacció del projecte haurà d’estar finalitzada abans d’acabar març. Així ho ha anunciat l’alcalde de València, Joan Ribó, que aquest matí ha visitat el poble de Carpesa.

Ribó també ha donat compte de les últimes millores en mobilitat, sanitat, gestió dels residus, cultura i participació en el poble de Carpesa, i a més ha mantingut un encontre amb el veïnat i les entitats socials del poble per a conéixer les seues demandes i explicar les pròximes actuacions del consistori. Una trobada que Ribó ha fet acompanyat per la regidora de Pobles de València, Consol Castillo, i l’alcalde del poble de Carpesa, Joan Francesc Estellés.

L’alcalde ha aprofitat la trobada per a recordar algunes de les actuacions del Govern de la Nau en mobilitat i urbanisme, com ara la reorganització de la senyalització per al trànsit i l’aparcament al nucli urbà de Carpesa o la millora del servici públic de l’EMT. A més, durant 2017 es van instal·lar 16 nous passos de vianants, s’han deixat alguns carrers de sentit únic i s’han col·locat senyals limitadores de velocitat a 30 km/h dins de la política de pacificar el trànsit i fer el poble de Carpesa més amable amb els vianants.

Pel que fa als més joves, s’ha construït el parc infantil de la plaça de Vicent Gil i s’ha recuperat el transport i menjador gratuït per a tot l’alumnat de primària resident a aquest poble i que va l’escola a Benifaraig. Altres de les millores dutes a terme han estat en matèria de comunicació i participació ciutadana amb la instal·lació de la fibra òptica, l’obertura de nous canals de comunicació via correu electrònic i xarxes socials i la creació d’un Ban de WhatsApp per a informació local. Al mateix temps, s’ha creat la Comissió de Festes de Carpesa, la Banda de Música, el Consell Veïnal i l’assemblea de poble.

Durant la trobada amb el veïnat, Ribó ha exposat els temes pendents a realitzar al poble i sobre els que s’està treballant, com ara la implantació de la Junta de Districte, ja aprovada per la Junta de Govern Local, o la remodelació del parc de l’Ermita, que està pendent d’una subvenció de Diputació de València i possiblement abans de l’estiu estiga tramitada. Respecte a la urbanització del carrer de la Gepa, tot i que està pendent l’expropiació d’una part dels terrenys, ja s’han realitzat treballs de repavimentació i reconstrucció de voreres a la part municipal.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris