25n
25N
25N

Relax per als majors de Burjassot

El Balneari de Cofrents té una excel·lents ofertes per a ells gràcies al conveni signat amb l’ajuntament

Relax per als majors de Burjassot
19/02/2017 -

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Serveis Socials, dirigida per Olga Camps, a través del programa de Convivència i 3a Edat, està informant els majors del municipi de l’oferta que el Balneari de Cofrents té per a ells durant el mes de maig.

Després de l’acord signat fa uns anys amb el citat Balneari, els majors del municipi que complisquen els requisits del programa tindran l’oportunitat de visitar i gaudir de les instal·lacions, serveis i tractaments del Balneari de Cofrents a un preu reduït del 16 al 23 de maig.

Així, en esta ocasió, el Balneari de Cofrents ofereix l’oportunitat de passar 8 dies/7 nits per un preu aproximat de 176,20 euros. Uns dies en els quals es podran allotjar en el balneari, tenir les seues consultes mèdiques i tractaments termals i gaudir del programa per a aprendre a cuidar-se. A més, el Balneari posa el transport, en el cas que hi haja un grup, des de Burjassot fins a les seues instal·lacions.

Per a obtenir informació sobre l’oferta, tots els interessats poden dirigir-se al Centre Social Tendre Galván o bé cridar al 96 390 45 82 on els tècnics de l’àrea els donaran totes les dades. La data límit per a apuntar-se és el 21 de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − un =