caixa popular

34 empreses s'interessen per la rehabilitació del Mercat del Grau

El Mercat obrirà pel matí i la vesprada

34 empreses s'interessen per la rehabilitació del Mercat del Grau
11/07/2018 -

La rehabilitació del Mercat municipal del Grau és «l’obra i l’acció política de major envergadura que afrontarà la Regidoria de Comerç en aquesta legislatura», així ho ha exposat el regidor de Comerç, Carlos Galiana. El projecte de rehabilitació manté l’arquitectura original del mercat més antic de la ciutat i incorpora nous elements, com són zones verdes i obertes a la ciutadania, que conformaran un espai que combina els usos propis d’un mercat i els d’un punt de trobada veïnal per al barri.

El regidor de Comerç ha explicat hui que el procés de presentació d’ofertes per a la licitació d’aquesta obra va acabar el passat 7 de juliol i, ara, l’Ajuntament sap que fins a 34 empreses s’han interessat per la rehabilitació total d’aquesta infraestructura municipal al barri del Grau, que està valorada en 2,4 milions d’euros a càrrec del Pla Confiança. En el plec de condicions es va establir que el termini per executar les obres de rehabilitació seria de 16 mesos.

Galiana també ha recordat que «el Mercat del Grau, amb una superfície de més de 2.800 metres quadrats, obrirà de matí i vesprada». A més, ha dit que «també es faran obres de reurbanització de l’entorn, que registrarà alguns canvis com ara la conversió en zona de vianants de la plaça del Mercat Nou».

Finalment, el regidor de Comerç ha dit que «el Mercat del Grau és el més antic de la ciutat i també un dels més desatesos dels últims anys, circumstància que ha fet que en l’actualitat a penes queden unes poques parades en funcionament. Ara, hi ha un projecte molt il·lusionant per a aquest espai, que va seguint tots els tràmits administratius, i que cada vegada està més prop de fer-se realitat».

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC