25n
25N
25N

Més de 75.000 euros per a la rehabilitació de les Drassanes del Grau

Més de 75.000 euros per a la rehabilitació de les Drassanes del Grau
02/08/2019 -

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha explicat que l’Ajuntament ha iniciat una sèrie de treballs de neteja, conservació i reparació dels danys ocasionats per humitats en la façana nord de les Drassanes del Grau.

«Amb l’objectiu de protegir i mantenir en bones condicions d’ús el mur que estava afectat per humitats estem fent una sèrie de treballs de manteniment en aquest bonic i espaiós edifici de la nostra ciutat que en un futur pròxim albergarà una part del museu de la mar de València», ha indicat Tello.

Addicionalment, s’estan realitzant diversos treballs de manteniment i conservació de l’edifici d’estil gòtic que inclouen, entre altres, la substitució de vinils als finestrals, treballs de manteniment en les fusteries (portes d’emergència i finestrals), estructura de fusta, paviments o la reparació d’escletxes als pilars.

Tello ha dit que «tal com anem fent durant aquests últims anys, continuem apostant per la rehabilitació i conservació dels nostres espais culturals més emblemàtics com a mostra del nostre compromís amb el patrimoni històric de la ciutat de València».

Les obres, que es van adjudicar el passat 20 de març de 2019 per un import de 62.991,88 euros, més 13.228,29 euros, corresponent al 21% d’I.V.A, tenen un termini previst d’execució de quatre mesos. Com a resultat d’aquestes obres de conservació, l’edifici romandrà tancat al públic fins a mitjan octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020