25n
25N
25N

Vàlvula de 800 mil·límetres per a millorar la regulació d'aigua potable a València

Vàlvula de 800 mil·límetres per a millorar la regulació d'aigua potable a València
24/02/2017 -

El regidor del Cicle Integral d’Aigua, Vicent Sarrià, ha informat que s’han dut a terme “obres de millora” en la xarxa de distribució d’aigua en el passeig de la Petxina per a “reduir la possible afecció en el subministrament d’aigua potable, en el cas de ser necessari dur a terme actuacions en la zona”. Es tracta de la instal·lació per part d’EMIVASA, en coordinació amb l’Ajuntament de València, d’una vàlvula de papallona de 800 mil·límetres de diàmetre sobre la canonada de formigó armat.

Segons ha explicat Sarrià, “la inserció d’aquesta vàlvula, de 800 mil·límetres de diàmetre, permetrà aïllar el tram de canonada que discorre pel passeig de la Petxina, sense necessitat de deixar fora de servici altres canonades arterials connectades a aquesta”. D’aquesta forma, ha destacat, “davant la necessitat de possibles actuacions en la zona, es reduiria la possible afecció en el subministrament d’aigua potable”.

“L’objectiu d’aquesta actuació programada és millorar la regulació del cabal i la pressió sobre una de les canonades arterials que proveeixen la ciutat de València, contribuint, d’eixa forma, a millorar la qualitat del servici prestat”, ha afirmat el responsable del Cicle Integral de l’Aigua de l’Ajuntament de València.

Donada la complexitat de la instal·lació i la gran dimensió de les canonades arterials afectades, la duració dels treballs ha sigut de 14 hores, i hi han participat 12 persones, de manera ininterrompuda, en horari diürn i nocturn. Els treballs s’han dut a terme en cap de setmana amb la finalitat de minimitzar l’afecció sobre la pressió de servici de la zona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 12 =