25n
25N
25N

Registrat un terratrémol de magnitud 3,1 en el Golf de València, el quart d'aquest dissabte

Registrat un terratrémol de magnitud 3,1 en el Golf de València, el quart d'aquest dissabte
14/03/2020 -

Un terratrémol de magnitud 3,1 en l’escala Richter, el quart del dia, s’ha registrat aquest dissabte en el Golf de València, enfront de la costa de la capital del Túria.

Es tracta d’una nova rèplica del sisme registrat durant el matí. S’ha produït vora les 15.35 hores, amb epicentre a zero quilòmetres de profunditat, segons ha informat l’Institut Geològic Nacional. El Centre de Coordinació d’Urgències no ha rebut cap trucada relacionada.

Prèviament, durant el matí d’aquest dissabte, s’han registrat un total de tres terratrémols de magnitud inferior a 3 en l’escala Richter en el Golf de València, enfront de les costes de la capital.

El primer dels sismes s’ha registrat a les 07.39 hores, amb epicentre a un quilòmetre de profunditat i una magnitud de 2,9. Segons la cartografia de l’Institut Geològic Nacional, l’epicentre s’ha situat a diversos quilòmetres de la costa, enfront de la terminal sud del port.

El segon terratrémol, de la mateixa magnitud, s’ha registrat a penes un minut després. En aquest cas, la seua profunditat no ha arribat a un quilòmetre, i la seua localització s’ha situat al nord del primer sisme.

A les 9.01 s’ha registrat el tercer terratrémol, aquest de magnitud 2,8, i més prop de la localització del primer. En aquest cas, la profunditat de l’epicentre ha sigut de tres quilòmetres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 13 =