caixa popular

La regata del XXII Trofeo 30 Millas A Dos - Memorial Luis Saiz va solcar les aigües de Port Saplaya

La regata del XXII Trofeo 30 Millas A Dos - Memorial Luis Saiz va solcar les aigües de Port Saplaya
18/05/2017 -

La platja Port Saplaya d’Alboraia va acollir el cap de setmana passat la regata XXII Trofeo 30 Millas A Dos – Memorial Luis Saiz. Es tracta d’una competició costanera, organitzada pel Club Nautico Port Saplaya amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alboraia, en la qual dos esportistes tripulen cada veler en un recorregut que conforma un triangle de 30 milles.

L’embarcació YANDARA de José Orts Guilen va aconseguir la victòria al Grup A, mentre que SKOPELOS II de Vicente de Diego Sirvent es va proclamar vencedor de la present edició de la regata al Grup B.
Tots els participants van haver de fer front a tot tipus de vents, si bé l’agradable temperatura característica del municipi va mitigar les dificultats de navegació, vent i onatge. La competició ja va modificar la seua data inicial, prevista al gener, a causa del fort temporal que va experimentar el país.

A la cita van acudir una gran quantitat de regatistes, socis del Club Nàutic Port Saplaya, veïns de la localitat i visitants, així com l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, el regidor d’Esports, Manuel Dueñas, i la resta de la corporació municipal. Tots els presents van poder gaudir de l’emoció de l’esdeveniment esportiu i del lliurament de trofeus.

L’organització va enfocar la XXII edició del Trofeo 30 Millas A Dos com un homenatge a Luis Saiz. D’aquesta manera, es va destacar la figura del conegut regatista, mort en l’accident de metre de València, a més de defensar els valors de treball, superació i esportivitat que tant li van caracteritzar.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats