El "Regal musical", la millor opció per a jugar en grup en Nadal

A més de ser molt divertit, es poden fer regals molt econòmics o fets a mà

El "Regal musical", la millor opció per a jugar en grup en Nadal
13/12/2018 -

S’acosten les festes i amb elles arriba la il·lusió, els retrobaments i l’oci més familiar. Però sens dubte, els qui viuen amb més expectació el Nadal són els xicotets de la casa, que esperen amb alegria els regals de Papà Noel o els Reis Mags.

No obstant això, no és necessari un gran present per a agradar als xiquets i un joc senzill pot ser molt divertit. Per açò, una bona opció per a entretenir-los amb jocs tradicionals mantenint l’esperit nadalenc és jugar a “El regal musical”.

En concret, els xiquets han d’asseure’s en cercle i l’adult donarà un regal (pot ser una xocolatina, un dibuix per a acolorir, un adorn per a l’arbre de nadal, un mitjó per a la xemeneia…) embolicat en diverses capes de paper nadalenc (com més millor). A continuació, posarà un CD de nadales i els xiquets hauran de passar-se el regal d’un a un altre mentre sone.

Quan l’adult ho desitge, llevarà la música i el xiquet o la xiqueta que tinga el regal en les seues mans podrà llevar una de les capes de l’embolcall. De nou, el major apujarà el volum i continuarà el joc. Així, cada vegada que detinga el CD, s’aniran llevant capes fins que el xiquet o xiqueta que retire l’última es quede amb el present.

Es tracta d’una opció molt econòmica i divertida per a entretenir als xicotets en l’enrenou d’aquests dies. A més, és una bona oportunitat perquè juguen junts a una activitat diferent.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 16 =

cultura als barris 2019
programacion rialto
anna i la maquina del tiempo
alcasser
cultura als barris 2019