25n
25N
25N

Grupo Iberia, Vueling i Aena regalen 100.000 bitllets al sector sanitari per a les seues vacances

Grupo Iberia, Vueling i Aena regalen 100.000 bitllets al sector sanitari per a les seues vacances
29/05/2020 -

El Grupo Iberia, Vueling i Aena s’han unit per a rendir un merescut homenatge a les persones que estan treballant en hospitals, centres sanitaris i residències de majors durant la crisi de la COVID-19: metges, infermers, auxiliars, zeladors, personal de neteja, transport sanitari, entre altres, perquè “és hora de cuidar als qui més ens cuiden”.

El Grupo Iberia (Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum) regalarà 25.000 bitllets dobles, incloses les connexions entre les tres companyies, Vueling altres 25.000 bitllets també dobles, i Aena es farà càrrec de les tarifes aeroportuàries perquè aquestes persones, que estan donant tot per nosaltres, especialment durant els mesos més durs de la pandèmia, puguen ara visitar als seus familiars, gaudir d’un merescut descans i recuperar forces.

Tot el ventall de destinacions de les diferents aerolínies a Espanya i resta d’Europa, uns 70, estaran a la seua sencera disposició. Podran viatjar entre el 22 de juny i el 30 de setembre, i fer-ho acompanyats de la persona que
trien.

La inscripció per a beneficiar-se d’aquests bitllets es realitzarà en www.iberia.com o en www.vueling.com, a partir de l’1 de juny al matí i fins que s’esgoten, o fins al 15 de juny com a màxim.

A les pàgines web d’Ibèria, Vueling, Iberia Express i Aena trobaran tota la informació sobre la sol·licitud i com acreditar-se per a rebre aquests bitllets.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − un =