25n
25N
25N

El Refugi de Paterna aconsegueix llar per a 31 animals en el primer mes d'activitat de la web municipal d'adopcions

El Refugi de Paterna aconsegueix llar per a 31 animals en el primer mes d'activitat de la web municipal d'adopcions
27/01/2021 -

El Refugi d’Animals de Paterna ha aconseguit llar per a 31 dels animals que viuen en aquestes instal·lacions des que el mes de desembre passat la gestió de les adopcions passara a ser completament municipal i es llançara una web pròpia per a fomentar-les.

A més de l’adopció d’aquests 15 gossos i 16 gats, sis animals més estan amb famílies d’acolliment i 37 animals més viuen actualment en el refugi municipal.

Així ho ha anunciat hui la regidora de Benestar Animal, Merche Navarro, qui s’ha mostrat orgullosa del bon acolliment que està havent-hi la web i ha destacat de “disposar d’aquesta base de dades amb tots els animals que custodia el Refugi està ajudant la difusió de la informació i a potenciar les adopcions a la nostra ciutat”.

En aquest sentit, Navarro també ha subratllat que “amb el suport i la difusió que estem realitzant dels animals que tenim a través dels comptes en xarxes socials, s’ha aconseguit retornar als seus propietaris a 14 animals que s’havien perdut”.

En la web https://refugio.serviciosdepaterna.es, les persones interessades a adoptar a un animal poden consultar dades com la raça, el sexe, l’edat aproximada i informació sobre microxips i/o llicències en els casos necessaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =